Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Header image problem

  • Avatar of ivominchev
    IMfield
    Member

    @ivominchev

    Hi there,
    At first sorry fo the bad english language.
    I have a site for blood donation promotions based on Buddypress. I changed the header picture. My problem is that the header picture is not changed in every page. When I open a post the header picture is changing with something blue (probably the default color).
    Here are the examples:
    http://www.kravodaritel.com/ – the header is OK.
    http://www.kravodaritel.com/kravodaritelska-akciya-na-sdrujenie-samaryani/ – the header of the post is not the same.

    I am using WordPress 3.4 with BuddyPress Default theme. The problem was available and with the older versions of WordPress.

    Please help! Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    Just to check but did you add that as a custom header under the admin side of your install?

    Avatar of ivominchev
    IMfield
    Member

    @ivominchev

    Yes. I tried both ways but the same result.
    The blue header is not a picture. It is generated by a css or php code somewere.

    Avatar of ivominchev
    IMfield
    Member

    @ivominchev

    Does anybody has idea?
    I saw this code in Chrome Developer Tools:
    `media=”all”
    #header {
    background:
    #1FB3DD;
    background: -moz-linear-gradient(top,
    #1FB3DD 0%,
    #1FB3DD 15%,
    #394C79 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,
    #1FB3DD), color-stop(15%,
    #1FB3DD), color-stop(100%,
    #394C79));
    background: -webkit-linear-gradient(top,
    #1FB3DD 0%,
    #1FB3DD 15%,
    #394C79 100%);
    background: -o-linear-gradient(top,
    #1FB3DD 0%,
    #1FB3DD 15%,
    #394C79 100%);
    background: -ms-linear-gradient(top,
    #1FB3DD 0%,
    #1FB3DD 15%,
    #394C79 100%);
    background: linear-gradient(top,
    #1FB3DD 0%,
    #1FB3DD 15%,`
    It is in some CSS but where?

    Avatar of ivominchev
    IMfield
    Member

    @ivominchev

    I found the problem. It was in wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/bp-default/_inc/css/default.css , so I put the corect code there.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.