Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

It looks like site CSS disappeared after installing trunk-r1130

  • Avatar of Jolaus
    jolaus
    Participant

    @jolaus

    Hi

    I’ve just translated BuddyPress to basque and I would like to use it in my site (http://jakintzazu.net). I know that there is a problem with the localized RC-1 installation (http://buddypress.org/forums/topic.php?id=1250) so I decided to update it with the latest trunk (at this moment is the r1130).

    I deleted all BuddyPress Comobo files and installed news from the trunk version. My site looks like there were no CSS in the buddypress home theme directory.

    I don’t know what went wrong. Any clue about it?

    Thanks!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of Jolaus
    jolaus
    Participant

    @jolaus

    I have updated to the trunk r-1131 but is still happening the same; no CSS loads on my Buddypress Home page. The updating process is very simple (just deleting old fields and upload new ones) so I think is something very strange what is happening to me.

    I’ve also noticed that in the Themes Settings section of WPMU it doesn’t show the BuddyPrees Home screenshot properly but the screenshot.png file is in the theme folder.

    It would very important for me to use BuddyPrees in basque. I would like to use it (you can take a look at http://jakintzazu.net ) with my school community, teachers, students and parents too but I need to configure it in basque.

    Any help would be appreciated. Thanks!

    Avatar of Jolaus
    jolaus
    Participant

    @jolaus

    And I’ve just realize that the BuddyPress navigation bar is also without CSS styles. Al links of the bar appear at the bottom of the WPMU admin-site as a large link column. Something strange, isn’t it?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘It looks like site CSS disappeared after installing trunk-r1130’ is closed to new replies.