Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Page not found

  • Avatar of CIX
    CIX
    Participant

    @godcix

    Any thoughts as to what I am doing wrong? I made a document and published it, but the page cannot be found, not even in preview. Also since I haven’t really tried it yet, is there a way to allow users to post documents?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == is there a way to allow users to post documents? ==

    Yes. Specific group’s Admin tab > Docs > Settings

    `Who can edit this doc?
    – All members of the group
    – Doc creator only (that’s you!)
    – Only admins and mods of this group
    Who can post comments on this doc?
    – All members of the group
    – Only admins and mods of this group
    – No one
    Who can read comments on this doc?
    – Anyone
    – All members of the group
    – Only admins and mods of this group
    – No one
    `

    == what I am doing wrong? ==

    http://buddypress.org/community/groups/how-to-and-troubleshooting/forum/topic/when-asking-for-support/

    Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    How are you creating the doc?

    The fact that you mention Preview makes me think that you are creating Docs through the Dashboard. Don’t do that. When you create a Doc on the Dashboard, there’s no (easy) way to tell it which group it should be associated with. As a result, there’s no (easy) way to see it on the front end of the site.

    Instead, go to a group on the BP front end. Ensure that Docs are enabled for the group (Admin > Docs). Then go to Docs > New Doc. Any doc you create there will be properly associated with your group.

    Avatar of CIX
    CIX
    Participant

    @godcix

    Thank you so much. I was doing it from the Dashboard. It is a wonderful plugin.

    Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    Great! Glad you’ve got it working. Future versions will make it easier to compose from the Dashboard.

    Avatar of ci_admin
    ci_admin
    Participant

    @ci_admin

    @boonebgorges

    I’m having this same issue. Looking around, I’ve tried just about what I can from google. I was also adding a document from my dashboard, but even going through the bp front end I’m getting the 404 error page. All aspects of creating and viewing the doc work seamlessly, except for the doc page itself.

    Any thoughts on what I might be doing wrong?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.