Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Possible bug on search feature – top of page or any field in member directory

  • Avatar of catinw12
    catinw12
    Participant

    @catinw12

    Hi Brillianto’s,

    Our site is up and running. Slowly but surely our members are propogating the member directory and this without Andy’s guidance that members need to log in … strange but true.

    As more members visit the buddypress site, more of our members appear in the directory who have not logged in

    But the bug is in the search field at the top of the default buddypress page, running 2.8.4 and 1.03. We now have 650 of our members appearing out of a possible 760. One of our users did a search for the term ‘London’ which appears in two of our additional fields. So, the results appear in the member listing, showing 84 results. So far so good. Now with a PC running, I click on the right arrow or the subsequent number and pages 2 – 5 appear. But when I click on page 6 (out of 9) or on the right arrow, I get the default message “need a search term to get results” or words to that effect.

    I theorize that perhaps not all 84 of the members do not as yet appear in the member listing when you click on the individual letters. However, here is the extra glitch: in a Mac, after you perform the search, when you click on the numbers for page 2 of the 9 page listing, the page returns as just the default most recent members. This is true if you click on a letter in the member listing directory or do a search. Only in Mac. Verified by one of our members in London and also verified by me at the Copymat in Hollywood where I used a Mac.

    Shouldn’t we all just use PC’s? :)-

    Cheers,

    Brian

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • No OS/platform wars please.

    Which browsers you were using would have been far more interesting that what platform you were using. I have not confirmed this myself but if you can recreate this – perhaps testing on http://testbp.org/ – please submit it as a bug on http://trac.buddypress.org/. You can use the same username and password that you do here.

    Avatar of catinw12
    catinw12
    Participant

    @catinw12

    ah, so annoying… tried to use my current login information to report the bug with no luck. I even hand entered my login information for buddypress on my IE browser which doesn’t have the password saved to ensure I did have the correct information and yes, I do have the correct password so it appears I have to create yet another profile for reporting a bug and I guess I will report that as well …

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    catinw12, you shouldn’t need to create any new profiles anywhere. All of the .org sites should provide you a unified login/password combo to use on wordpress.org, bbpress.org, buddypress.org, and all of their respective trac’s.

    Avatar of catinw12
    catinw12
    Participant

    @catinw12

    yeah, I know but it didn’t work. So I went into the bp account settings and changed my password and that was the trick. The default password apparently did not propogate to the other .org sites.

    Just posted the a bug report. Sounds so much like Starship Troopers.

    Avatar of billydecola
    billydecola
    Participant

    @billydecola

    login using my user/pass for wordpress.org didn’t work for me either. I had to create another login to post here.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.