Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Problem when trying to view a users blog

  • Hello and thanks for all the help in advance.

    Whenever I try to view a users blog I get the following:

    “Internet Explorer cannot display the webpage

    Most likely causes:

    You are not connected to the Internet.

    The website is encountering problems.

    There might be a typing error in the address.

    What you can try:

    Diagnose Connection Problems

    More information

    This problem can be caused by a variety of issues, including:

    Internet connectivity has been lost.

    The website is temporarily unavailable.

    The Domain Name Server (DNS) is not reachable.

    The Domain Name Server (DNS) does not have a listing for the website’s domain.

    If this is an HTTPS (secure) address, click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check to be sure the SSL and TLS protocols are enabled under the security section.

    For offline users

    You can still view subscribed feeds and some recently viewed webpages.

    To view subscribed feeds

    Click the Favorites Center button , click Feeds, and then click the feed you want to view.

    To view recently visited webpages (might not work on all pages)

    Click Tools , and then click Work Offline.

    Click the Favorites Center button , click History, and then click the page you want to view. “

    links:

    http://test.mypgh.dahiphopcorp.com/

    http://mypgh.dahiphopcorp.com/members/miniru77/blogs/my-blogs

    http://mypgh.dahiphopcorp.com/

    My concern is that it’s a wildcard issue (I’m still in the process of learning about wildcards) and my hosting (bluehost) doesn’t support wildcards. Any help would be a bless.

    Thank you for your time and have a good day.

The topic ‘Problem when trying to view a users blog’ is closed to new replies.