Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] Forum replies causing 403 Forbidden error to occur

  • Avatar of discoverthefire
    discoverthefire
    Member

    @discoverthefire

    I have the latest version of both WP and BP installed. Whenever a user attempts to post a reply they receive a 403 forbidden error message as follows:


    Forbidden

    You don’t have permission to access /groups/qigong-beta-testers/forum/topic/post-your-questions-insights-and-experiences-regarding-lesson-one-here/ on this server.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



    Adding new topics works just fine, so the trouble is only regarding replies within a topic.

    Has anyone experienced this before? I have tested with standard theme and the same problem occurs.

    My one thought is that I switched to sitewide forums at one point, and then switched back to group forums. I believe that this may have been what caused the problem.

    If I uninstall group forums and then reinstall will that delete all of the current forum posts? I am very much hoping to avoid having that happen.

    I appreciate any advice or suggestions on what I can try! Also, I do not see any errors being generated through the error log in my cpanel, so it doesn’t appear to be any kind of web hosting issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of energynet
    energynet
    Participant

    @energynet

    Yeah, I have as well, and posted a new thread requestiong help…

    Will continue to search backward and see if I can find a response elsewhere…

    Avatar of energynet
    energynet
    Participant

    @energynet

    Actually, my error message a bit different.

    Forbidden

    You don’t have permission to access /directory of forum topic/ on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    I’ve spent hours trying to figure out what this is. I looked at WP Bullet Proof Security as a possible problem within the .htaccess file as well as another suggested solution by wpmu saying that I should go into the database and delete the forum ID number for each post. That’s just crazy. I don’t currently use a database editor, nor are the suggested WP Bullet Proof Security fixes suggested appropriate as they suggest that I go into the .htaccess file and add code in there that I’m not exactly comfortable attempting, especially when the suggestion is to open read/write privledges within the plugins pages, rather within the forum directories this problem is happening. Comments work just fine within any group, just not in the Forum..

    Like right now if this was my own forum site, clicking on the Post Reply button will then give the above error message. I’ve got a lot of really major newbies and this error is killing their willingness to post messages, which is a critical part of why I’m using this.

    Avatar of energynet
    energynet
    Participant

    @energynet

    Here’s the fix for this particular problem.

    For me it had to do with my use of a security plugin called “Bullet Proof Security” and what it did to my .htaccess file. The link below shows you how to fix this. Just copy the code in your permalink settings on the dashboard at the bottom to your Notes, in the BPS panel and save that code, and the problem will go away. :)

    http://www.squidoo.com/wordpress-not-found-error-fix

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.