Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Selected class for groups

  • Avatar of Jayson
    Jayson
    Participant

    @jahoog

    I am running the 1.1RC and on my site and at testbp.org when you are at a group it doesn’t apply the selected class to the menu item. This also happens when visiting members pages.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    It’s working on http://testbp.org/members, which is the latest RC also.

    Do you have any other javascript errors on those pages that might be stopping the AJAX from firing?

    Avatar of Jayson
    Jayson
    Participant

    @jahoog

    Yeah it works there. I was more talking about a specific group or members page it then doesn’t show. No javascript errors are showing in firebug (except facebook on testbp.org).

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Oooh I see… You’re talking about in the header, not the selectors…

    I wonder when those stopped working… Or if they ever did work that way…

    I’m fairly certain that they never did work that way, but I’ll give it a look.

    Avatar of Jayson
    Jayson
    Participant

    @jahoog

    Cheers for checking it out. I apologise for my bad description. I am new to Buddypress, and just testing it out at the moment. I just assumed that this was how it worked, much like sub-pages in vanilla wordpress.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.