Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] update to 1.7 gives 500 internal server error

  • Avatar of mark-ter-s
    mark-ter-s
    Participant

    @mark-ter-s

    Tonight i tried updating to version 1.7 of buddypress,
    The auto update function goes perfect and the updates says “update succesvol”

    but when i choose to “go back to plugins” or to the front end, my site gives a 500 internal server error in internet explorer, and the site goes blank in firefox and shows nothing.

    I need to replace a backup of the older version of buddypress plugin to get the site going again,

    I use WordPress 3.5.1 with the child theme “BP Columns” version 1.5.3 wich works with buddypress default theme.

    Any ideas anyone?

    would really appreciate it,

    Thanks in advance

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    Try to switch theme to Twenty Twelve first. BP Columns is really outdated. Also. deactivate any other plugins especially BP plugins.

    Avatar of mark-ter-s
    mark-ter-s
    Participant

    @mark-ter-s

    @modemlooper,
    thanks for your reply, i changed the theme to twentytwelve and deactivated all the BP plugins,
    the update workd, and the site doesnt give an error anymore and stays “online”.
    i changed the theme back to BP columns and activated al the BP plugins and the site still works.

    aldo it changed some code in my header.php, so i had to replace header.php from the previous version to correct that.

    But now i find out that the widgets control panel has changed,

    normally you have a field of selectable widgets and on the right you can choose where to “drag and drop” the widget. like “left side bar” or “right sidebar”.

    Now the whole right side of the widget control pannel has disappeared,
    and I cant select and/or drag the widgets and the bar on the right side where to put them, is completely gone.
    The button on the top “screensettings” next to the help button is also not working anymore.

    Hope someone has the answer to this issue

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘[Resolved] update to 1.7 gives 500 internal server error’ is closed to new replies.