Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

AJAX stopped working

  • Avatar of JafarNajafov
    JafarNajafov
    Member

    @jafarnajafov

    Ajax stopped working on my website and I dont know the reason. The filters just change all the activity to be blank, instead of “filtering” it. Ajax on the messaging isn’t working as well :(

    What can cause this problem ?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    Avatar of JafarNajafov
    JafarNajafov
    Member

    @jafarnajafov

    it was my first post, so I am sorry for not writing those information.

    1. Which version of WP/MU are you running? 3.1
    2. Did you install WP/MU as a directory or subdomain install? directory
    3. If a directory install, is it in root or in a subdirectory?subdirectory
    4. Did you upgraded from a previous version of WP/MU? If so, from which version? yes, upgraded but don’t remember which one was before 3.1
    5. Was WP/MU functioning properly before installing/upgrading BuddyPress (BP)? e.g. permalinks, creating a new post, commenting. – Yes
    6. Which version of BP are you running? Version 1.2.8
    7. Did you upgraded from a previous version of BP? If so, from which version? yes, dont remember which one was before 1.2.8
    8. Do you have any plugins other than BuddyPress installed and activated? If so, which ones?
    yes : Bad Behavior,BP-Album+,BP-NotificationWidget,BP My Home,BP Profile Search,BP Redirect to Profile for Buddypress,BP Show Friends,BP Xtra Signup,BuddyPress,BuddyPress Activity Stream Bar,BuddyPress for WP e-Commerce,BuddyPress Like,BuddyPress Links,BuddyPress Moderation,BuddyPress Privacy Component (BP Privacy, BP_Authz, or BPAz),Invite Anyone,Jet Event System for BuddyPress,RS Buddypress Activity Refresh,Use Google Libraries,W3 Total Cache
    9. Are you using the standard BuddyPress themes or customized themes? – it is the default one but I changed it
    10. Have you modified the core files in any way? – no
    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php? -no
    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in? -no
    13. Please provide a list of any errors in your server’s log files. – Nope, shared server
    14. Which company provides your hosting? – Godaddy
    15. Is your server running Windows, or if Linux; Apache, nginx or something else? I think Linux

    Avatar of JafarNajafov
    JafarNajafov
    Member

    @jafarnajafov

    I fixed this problem. W3 Total Cache was causing this problem

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.