Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Buddypress not loading on installation

  • Avatar of innovationinitiator
    innovationinitiator
    Participant

    @innovationinitiator

    Hi,

    I’ve just installed Buddypress 2.0.1 on my blog and while everything seems to work in the settings section, its failing to launch in the hosted website. I’m getting the following error –

    <br /> <b>Warning</b>: Missing argument 2 for bp_modify_page_title() in <b>/home/colorsho/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-filters.php</b> on line <b>393</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: Missing argument 3 for bp_modify_page_title() in <b>/home/colorsho/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-filters.php</b> on line <b>393</b><br />

    This is loading along with my site title.

    I can see that the path shown here is wrong as it should be “/home/colorshots/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-filters.php”.

    Where do I go to change this path?

    Best

    Jd

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @innovationinitiator What theme are you using? Looks like a theme conflict. To check, change to Twenty Fourteen theme and see if issue is resolved.

    Avatar of innovationinitiator
    innovationinitiator
    Participant

    @innovationinitiator

    Thanks @mercime. It does seem to be a theme problem. I’m using Divi by Elegant themes. I guess I’ll need to create a subdomain and a separate installation of WordPress to make this work.

    Best,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.