Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Buddypress Plugin is coming up with an error on login

  • Avatar of jfm49
    jfm49
    Participant

    @jfm49

    When I try to log in to my wordpress account I come up with the following error:

    No data received
    Unable to load the webpage because the server sent no data.
    Here are some suggestions:
    Reload this webpage later.
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

    After deactivating the plugin I am able to login. Any ideas on what would be causing this? It has been working fine for over a year.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    Hi–Just a heads-up that I’m also having this problem and posted about it last night. I haven’t gotten a fix, yet, but wanted you to know you’ve got company.

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    A quick Google search for your 324 error came up with this:

    http://www.roezer.com/fixing-chrome-bug-error-324-neterr_empty_response/

    Appears to be a Chrome-related bug.  Try the solution in that blog article and see what happens.

    Also try using another browser and see if that error occurs.

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    For me (and my users), the error occurred in both Internet Explorer and Firefox. Restarting didn’t help and neither did clearing the cache.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.