Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Can't Comment on whats new

  • Avatar of lannagung
    lannagung
    Participant

    @lannagung

    I am using wordpress version 3.5.1 and BP 1.7.1
    and use the latest buddystream version.

    i want to comment in status new, but i cant. how to fix it ?
    that problem show after update buddystream , now my buddystream has been deleted but it’s still eror in comment.

    sry for my bad english.

    anyone help me pls. Thx if u reply

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of lannagung
    lannagung
    Participant

    @lannagung

    @mercime help me with this please

    Avatar of mulkins2013
    mulkins2013
    Participant

    @mulkins2013

    i am having the same issue!!! textarea is not working on whats new. same integration.

    Avatar of mulkins2013
    mulkins2013
    Participant

    @mulkins2013

    but i never installed buddystream

    Avatar of lannagung
    lannagung
    Participant

    @lannagung

    @mulkins2013 yeah this is my first time use buddystream

    Avatar of mulkins2013
    mulkins2013
    Participant

    @mulkins2013

    works in firefox but not chrome…any suggestions ?

    Avatar of lannagung
    lannagung
    Participant

    @lannagung

    @mulkins2013 didnt work two of them

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    now my buddystream has been deleted but it’s still eror in comment.

    @lannagung not sure what’s going on but I’ve seen some problems reported with the BuddyStream plugin unfortunately. I would backup database first, go into wp_options table, go into active_plugins and check that BuddyStream is no longer listed there and delete it if still there.

    @mulkins2013 change to Twenty Twelve theme and check if post status update works. If not, please start a new topic of your own. In that new topic, provide information about your installation.

    Avatar of mulkins2013
    mulkins2013
    Participant

    @mulkins2013

    Found the problem in my themename/css/preview.css

    Line 1: webkit-user-select: none; was causing the problem. If I delete this, the textarea will now allow a cursor and it works.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.