Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Error everytime I create a new account andblog on the homepage of the buddypress

  • Avatar of Derek Melo
    Derek Melo
    Participant

    @derek-melo

    I´m running a BP+MU intallation, so users can create blogs when signup, the problem in that everytime I create a new account and blog, I receive the e-mail to activate my account and I click on the link, I´m redirected to the confirmation page that says the activation was sucessfull.

    But on the top of the site appears the following errors:

    Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/derekmelo/www/wp-includes/ms-functions.php on line 1065

    Warning: fopen(/home/derekmelo/www/wp-content/plugins/EMPTY) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/derekmelo/www/wp-includes/functions.php on line 3493

    Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/derekmelo/www/wp-includes/functions.php on line 3496

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/derekmelo/www/wp-includes/functions.php on line 3499

    But the new blog and the new account is created normally.

    I´ve already re-installed everything with no plugin activated, just buddypress, set up the multisite, try to create a new site, and again, the same thing.

    Can you help me guys?

    Thanks

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.