Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Full forum URL String in activity feed

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of dasped
    dasped
    Participant

    @dasped

    I can confirm that this issue was SQL related, A fresh install on clean database resolved the matter.

    Just out of curiosity (I have posted on BBPress support) and on the off chance someone may have had the same/similar issue over this neck of the woods. Once a forum/group forum post is created, I’ as keymaster cannot, edit,close, stick, merge, trash or spam them? The page simply refreshes with no action taking place.

    Fingers crossed, someone, somewhere has had and indeed resolved the matter.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @dasped First, glad you resolved the first issue pm your own :-)

    Second, by default you should as keymaster and even moderator, edit, close, stick, merge, trash or spam forum posts.
    - Which kind of forum are you encountering the problem in? Group or Sitewide Forums?
    - Did you follow the updated instructions for setting up Group/Sitewide Forums at http://codex.buddypress.org/user/setting-up-a-new-installation/installing-group-and-sitewide-forums/

    Avatar of dasped
    dasped
    Participant

    @dasped

    HI @mercime, thank you for your reply.

    The set up is as follows;
    New install: WordPress 3.5.1 MU joint Network with x7 Mapped domains

    New install: Buddypress 1.6.4 Running all sites on Dynamix WP/BP theme

    New install: BBPress 2.2.4 With Network & Group forums configured.

    Buddypress has been installed ‘without’ the discussion forums tab enabled.

    <code>define( ‘BP_ENABLE_MULTIBLOG’, true );</code> Is located in wp-config.

    Set up for stewide & group forums from: http://codex.buddypress.org/user/setting-up-a-new-installation/installing-group-and-sitewide-forums/ followed to the last note.

    After further examination, it appears that I can edit group forums with no issues whatsoever, it is the sitewide forums that have the blocked actions, I literally can’t do anything with them. Page just refreshes.

    Tried disabling all network enabled plugins which are; WP SEO (Yoast), WPMU Domain Mapping, Ultimate coming soon page & Join my multisite, to no avail.

    It has me well and truly stumped ! The site is locked down under maintenance at the moment, but I’m happy to PM access to any moderator here if they felt it may help to see the issue first hand.

    Regards,

    Avatar of dasped
    dasped
    Participant

    @dasped

    HELP!

    Could this all be an issue with the way I installed my network?………….

    I have noticed further issues with buddypress & bbpress, sign up not performing or functioning, no bbpress mails being sent and the complete inability to edit etc ‘any sitewide forums. There may be more issues I have just not checked.

    I installed network under sub-directories ‘then’ added domain mapping!

    Should I have in fact installed the network sites via sub domains and then added domain mapping?

    ie. BuddyPress does not work on installations where you give WordPress its own directory  ? 

    Could this be my issue?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.