Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

I want to upgrade my Rc1 to 1.0

  • Hello,

    I have deleted all the old files und activate the new plugin.

    Everythink works but the Groups /Members pages show this error

    You do not have any BuddyPress themes installed.

    Please move “/wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/” to “/wp-content/bp-themes/” and refresh this page. You can download more themes here.

    But i have created the folder with the themes.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • And if i go to the members page it dont shop up and in the url stand http://myurl/member_slugs.

    But there must be stand myurl/members

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    You haven’t followed all the steps if you’re getting those errors, please re-read the upgrade instructions from RC1 and make sure you don’t miss any steps.

    I have checked many times.

    Every time i get the same error.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    In the header.php of your themes (home or member) do you see MEMBERS_SLUG or BP_MEMBERS_SLUG ?

    I see BP_MEMBERS_SLUG

    I have make a fresh test install and it works with no problem.

    But i need the data from the old website.

    And i am switch back to Rc1.

    Please help me.

    How can i import the old data

    Avatar of Jjwinter
    Jeremy Winter
    Participant

    @jjwinter

    I am having this same problem while upgrading from beta2 to 1.0. My home theme and the default home theme work fine, but the member theme still says it is missing.

    I have deleted the old directories and moved /wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/ to /wp-content/bp-themes/

    so my result is mysite.com/wp-content/bp-themes/bpmember/

    According to the instructions that is all that is needed. I am also seeing BP_MEMBERS_SLUG in the member theme. This one is puzzling me

    Avatar of Jjwinter
    Jeremy Winter
    Participant

    @jjwinter

    I have found a fix for the problem. To fix this issue, navigate to your BuddyPress Settings page and under the option “Select theme to use for BuddyPress generated pages:” select the skelton theme and save the settings.

    Now return and select the default theme and click Save Settings. It should work now.

    For some reason it was not finding the theme originally but after the switch it found the theme right away.

    Are ou sure you have the ame problem

    Please move “/wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/” to “/wp-content/bp-themes/” and refresh this page. You can download more themes here.

    Avatar of Jjwinter
    Jeremy Winter
    Participant

    @jjwinter

    Yeah I had the same error message until I did the steps I described above. I am assuming the fix did not work for you?

    Avatar of Devrim
    Devrim
    Participant

    @devrim

    Hi Alpe, fix worked for me but all styles are gone.. any idea?

    Avatar of Devrim
    Devrim
    Participant

    @devrim

    I got it, first I applied your fix, then reverted back to my original settings, now it works. This may have happened if all themes were disabled except bp-home, just guessing though, i’m not going to try to reproduce.

    Avatar of Moonviper
    moonviper
    Participant

    @moonviper

    I had this same issue, but followed the instructions listed here, and they seemed to work.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.