Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

installation wizard failing

  • Avatar of mvk15
    mvk15
    Participant

    @mvk15

    Hi, I’m having issues with the installation wizard. It goes through correct to step 4 (themes) and nothing is visible there. If I click save and next anyway it goes back to step 1.

    Has anyone seen this before or have any idea what this might be?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Haven’t seen this before. Is this single or multisite WP? Where are you hosted? Have you tried re-uploading BuddyPress via FTP/FileManager/etc?

    Avatar of mvk15
    mvk15
    Participant

    @mvk15

    I’m not hosted on the internet yet. I thought I’d give this a try on a virtual machine first before I start using it in anger. I also tried installing it on a laptop and I had the same results there. I tried uploading with a file manager as well. Same result. (All the files were in plugins/buddypress already, and it looked exactly the same after removing and adding manually)
    Is having a domain a requirement? Currently I have wordpress set up with a local ip address which seems to work fine. I can install plugins, themes and can upload media ok.

    Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    What version of BuddyPress are you using?

    Avatar of BKVWordPress
    BKVWordPress
    Participant

    @bkvwordpress

    Hello, I am having this exact same issue. Using 1.6.2 version of BuddyPress, as well as WordPress 3.3.1

    Any ideas? My first install and I’m a bit lost.

    I have tried to reload it multiple times, but as always the result is the same.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Using 1.6.2 version of BuddyPress, as well as WordPress 3.3.1

    @bkvwordpress BuddyPress 1.6.2 is compatible with WordPress 3.5 not version 3.3.1

    Avatar of BKVWordPress
    BKVWordPress
    Participant

    @bkvwordpress

    Weird, my WordPress claims it is the most current version. Please forgive this oversight. Looks like I have some updating to do.

    Thank you for your response!

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Weird, my WordPress claims it is the most current version.

    @bkvwordpress I recall that happening in a friend’s site which was installed with a webhost script like fantastico or scriptalicious or something similar. Did you use a webhost script for your WP install?

    Avatar of mvk15
    mvk15
    Participant

    @mvk15

    I’m running wordpress 3.3.2 and I’m not using a webhost script.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.