Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Line-breaks in messages are not acknowledged

  • Avatar of PJ
    PJ
    Participant

    @pjnu

    When someone hits the return key

    in outgoing messages, it isn’t mirrored in the received message. It arrives as one blob of text.

    I was disappointed to find only this page that addressed the issue:

    http://trac.buddypress.org/ticket/1084

    It is, however, not fixed and I don’t know of any work around. Do you? If so, please let me know. If simple line breaks don’t work, the messaging feature isn’t worth using.

    Thank you.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I am aware that when sending a message to someone, the AJAX post (when your message appears on the page) doesn’t display it correctly, it strips linebreaks etc. If you refresh the page, it displays correctly – you can see this on this website for example as it runs an old version of BuddyPress.

    If this isn’t what you are talking about or if you’ve got something reproducible on version 1.1.3 or trunk of BuddyPress, please could you either reopen that ticket or make a new one? Thanks.

    Avatar of PJ
    PJ
    Participant

    @pjnu

    Line breaks appear in the Inbox page for some reason: http://i46.tinypic.com/o9gumh.png

    but they don’t appear in the actual message itself as seen here: http://i48.tinypic.com/2hqxo5j.png

    So line breaks ultimately don’t exist when you open the message. Refreshing the page didn’t resolve the issue. Do you know how I can remedy this?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.