Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Lots of blank pages

  • Avatar of c930586
    c930586
    Participant

    @c930586

    Hi,

    I have installed BuddyPress, and BuddyPress Template Pack, and followed all the steps. I have changed 16 times the templates, and adjusted them to my theme.

    The given URLs for Site Activity, Groups and Members seem to work fine. However, when I try to access my Profile, all I get is a blank page. The same happens if I try to access My Activity, My Groups… from the top right drop down menu.

    Do you know what may be happening?

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @c930586 Might be that something went wrong with the compatibility process. What WP theme are you using? We have a list of around 110 “template-packed” WP themes at http://codex.buddypress.org/theme-development/wordpress-to-buddypress-theme/#template-packed-wordpress-themes with different instructions based on the HTML structure of each theme.

    Avatar of c930586
    c930586
    Participant

    @c930586

    Thanks for the reply. I am using WP-ClearVideo by Solostream. It is in your list of 100, and I have followed the steps, but with minor changes:

    - For example, for the footer, you say:
    `

    `

    - But as the Solostream theme also has the following lines in the middle of the above, I have kept them. Is that correct?:

    Furthermore, most of the header tags are

    , and seem to have important stuff in the middle. I have deleted all of it, as per instructions in your reference page, but I am not sure if those parts are required or not. Could you please let me know?

    Example for Groups’ Index:

    `

     <a class="button" href="”>

    `

    I made it: `

    Groups Directory

    `

    Many thanks for your help.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == – But as the Solostream theme also has the following lines in the middle of the above, I have kept them. Is that correct?: “ ==

    @c930586 You don’t need those in the BP component pages, so there’s no reason to add those.

    == I made it: `

    Groups Directory

    ` ==

    It should be
    `

     <a class="button" href="”>

    `

    where you keep the link to creating Groups handy. So alternatively, it could be rendered like this:
    `

     <a class="button" href="”>`

    up to you :-)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.