Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

My pages quit after installing Buddy Press

  • Avatar of jimchester
    jimchester
    Participant

    @jimchester

    After installing the Buddy Press plug-in, my existing pages quit and all of the Buddy Press pages do not appear.

    My “Welcome” page works but attempted access to any of the other pages results in a strange page appearing with the following message -

    “THE PAGE YOUR REQUESTED IS NOT AVAILABLE. A GENERAL ERROR HAS OCCURRED.”

    The site address is http://www.navhelo.org/New_Site/

    Anybody know what happened? Help will be appreciated!

    Thanks, Jim

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Link above results to a page not found

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    @jimchester Jim as there is very little detail to go on and as @mercime mentions the link is not valid the best thing to do is start confirming a few things by way of troubleshooting and feeding back information that can be useful.

    First thing I would do is deactivate BuddyPress, & any plugins you have activated, revert back to your basic WP installation and establish if that works correctly, if it doesn’t then this may point to a general issue with the main installation and that is best looked into on the WP support forums, if it does work correctly then try reactivating BP -  but please only with the default BP theme no custom themes as they are often main culprits in problems – now see if things are any different, try and note as much detail about problems and report back on this thread.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.