Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Only some forums visible

  • Avatar of number_6
    Number_6
    Participant

    @number_6

    Hi, I’ve made oversights with Buddypress before so this could be another silly one from me.

    I’ve made 10 groups on my installation and installed the main site forum. Each group has a forum. I was happy to see that these forums are merged with the main installation forums, but only two of the group forums are visible.

    What’s the difference here?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Depends. You might have set some groups to public and thus have public forums while you set up the others as private groups which then have respective private forums.

    Avatar of number_6
    Number_6
    Participant

    @number_6

    No. I’ve checked and there isn’t a single setting that any of these don’t have that the two do. It’s bizarre. Funny thing is that one of the forums included in the main installation has ” Enable discussion forum” unchecked.

    I created a test group. That did not appear in the main forums. Should it?

    Would by best bet be to re-install bbpress somehow?

    Avatar of number_6
    Number_6
    Participant

    @number_6

    I deactivated bbpress, individually disabled each group forum (forum remained functional), then reactivated bbpress, and found that the two group forums were still present.

    My only option is to manually insert the forums into the database. Any clues for me?
    I’ll show my work if I succeed.

    Update: The two groups aren’t visible in the wp_bb_forums table. I’m SQL illiterate, what does this mean?

    Avatar of number_6
    Number_6
    Participant

    @number_6

    I don’t like to bump posts – but I feel there may be someone out there who might have an idea.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.