Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Page Not Found WordPress Error?

  • Avatar of villnoweric
    villnoweric
    Participant

    @villnoweric

    I have a server set up tith phpmyadmin and i added wordpress and set it up and everything works fine. I then added buddy press and now when i go to mysite.com/wordpress it works but when i click on activity groups or members, it brings me to mysite.com/wordpress/activity/ but i dont have that folder in my server so i get a “page not found error. I will give any further details if needed Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @villnoweric After activating BuddyPress, you need to go through the Installation Wizard http://codex.buddypress.org/getting-started/setting-up-a-new-installation/installation-wizard/

    Also, double-check Settings > Permalinks, it should be set to other than default permalink structure. BP requires “pretty permalinks”

    Avatar of villnoweric
    villnoweric
    Participant

    @villnoweric

    @mercime I went through the wizard already. on the page part i clicked create page at mysite.com/wordpress/activity/ but it never created one!

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Strange.

    Try Pages > Add New –> Activity (in title and nothing in text area) then publish. Then go to Settings > BuddyPress > Pages panel and choose the newly created Activity page and click on Save. See if that works.

    Avatar of villnoweric
    villnoweric
    Participant

    @villnoweric

    @mercime I unistaled it all off my server and re installed and it did… NOTHING. I did that about 2 hours ago. i made a new page and all it did was change /activity to /activity-2 and i still get the same “not found” message!

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == but i dont have that folder in my server so i get a “page not found error. ==

    Virtual pages ala folders are created and won’t be seen in your server at all. You mentioned that you have WP/BP installed in a subdirectory, mysite.com/wordpress/ What do you have installed in domain root mysite.com? HTML or PHP or something else?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.