Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Permalinks has changed after latest WP 3.3 upgrade

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Odd. Check Settings > Permalinks in wp-admin.

    Avatar of 4ella
    4ella
    Participant

    @4ella

    It was the first thing I did, I did it at least 5 times , but it doesnt work , I have changed permalinks to default, then I have changed them back to day/month/postname , but nothing has changed , when I have changed to default BP menu tabs (all tabs) shows http://www.mysite/.html URL , without specific page name in it , if I change it back to “day/month/postname” structure it shows : http://www.mysite.com/groups.html , http://www.mysite.com/activity.html but to see my activity page I need http://www.mysite.com/activity

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Open up your .htaccess file at root of your WP install, it should not have any .html added there.

    Avatar of 4ella
    4ella
    Participant

    @4ella

    @mercime this is my .htaccess file:
    `# BEGIN WordPress

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]

    # END WordPress`

    I dont see any .html here

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    I thought it was the missing backlash between `^index.` `php$` but it just didn’t show up in this code.

    You’re not using .html for pages plugin right? If not, then have you gone through the usual trouble-shooting route of deactivating plugins and changing to bp-default theme?

    Another thing, View > Page Source. At the bottom of that source, do you see any strange characters or out-of-place HTML links/code etc?

    Avatar of 4ella
    4ella
    Participant

    @4ella

    `Another thing, View > Page Source. At the bottom of that source, do you see any strange characters or out-of-place HTML links/code etc?` Do you mean malicious javascript ? I will take a look now , thank you for noticing it , everything is possible , but this URL change has happened immediately after WP 3.3 upgrade , but as you ve said good idea will try to deactivate and reactivate all plugins

    Avatar of 4ella
    4ella
    Participant

    @4ella

    it works now , thanks @mercime , one of the plugins made this problem , tomorrow I will try to activate them back and will report which one creates this issue

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    You’re welcome @4ella Glad it wasn’t any hack and curious to know which plugin caused the issue.

    Avatar of 4ella
    4ella
    Participant

    @4ella

    @mercime , so the name of the plugin which created issue is WP-simplicity , it is wordpress plugin , I was only testing it , and have forgotten that it has been installed , this plugin created those problems .

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.