Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[resolved] Jquery issue after upgrading to wordpress 3.2

  • Avatar of demilio
    demilio
    Participant

    @demilio

    Hi,

    I’m using WordPress 3.1.1 and buddypress 1.2.10 at the moment.

    Problem:
    When I upgrade to wp 3.2.1 alot of jquery stuff stops working in the WP-admin (meny-boxes wont open/clone with slide, upload file lightbox-window in post crashes…). If I de-activate buddypress it starts working again.

    I’ve tried upgrading to buddypress 1.5 but still have the same problem.

    I’ve also created a simlpe jquery slide-meny in my main-theme that are having the same issue when I upgrade to WP 3.2.1. And when I deactivate BP it starts working again.

    I really dont know whats going on but there is some conflicts with WP 3.2 and Buddypress that I cant explain. So, anyone that can help?

    Info:
    I’m using the Fishbook theme.
    BP version: 1.2.10 / I have trid 1.5 but no luck
    WP: 3.1.1 / Later versions wont work.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Are you sure you’re not using any other plugins that rely on javascript?

    Avatar of demilio
    demilio
    Participant

    @demilio

    yes, the problem dissapears when I deactivate buddypress

    Avatar of demilio
    demilio
    Participant

    @demilio

    Just found the solution.

    I added // in front of this line in the functions.php in bp-default:
    ‘wp_enqueue_script( ‘dtheme-ajax-js’, get_template_directory_uri() . ‘/_inc/global.js’, array( ‘jquery’ ) );’

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.