Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] Sidebar not aligned on site and not sure how to edit code

  • Avatar of RobReg
    RobReg
    Participant

    @robreg

    Hello,

    I have had a look at a number of different posts which detail different ways and snippets of code to get buddy press working with themes. The instructions seem to be different for each one, as the theme

    tags are different, I assume.

    I’ve tried to edit the files to make them the same as my page.php in the theme but I can’t work out how to do it.

    http://codex.buddypress.org/theme-development/wordpress-to-buddypress-theme/

    Can anyone help me please? If I post up the page.php output, would that be sufficient for someone to tell me where I’m going wrong? I’ve seen some really helpful posts from @mercime so I’d be very grateful if you would be able to help.

    Thanks in advance,
    Rob

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of RobReg
    RobReg
    Participant

    @robreg

    Hi,

    Is anyone able to help me with this at all please?

    Thanks,
    Rob

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @robreg what theme are you using? Did you check at bottom of the page you looked at where we have “template-packed” a number of WP themes http://codex.buddypress.org/theme-development/wordpress-to-buddypress-theme/#template-packed-wordpress-themes

    If your WP theme is not listed there, open up your theme’s header.php file, copy all, paste in pastebin.com, click submit and post the generated URL here. Do the same for your theme’s page.php, index.php, sidebar.php and footer.php file. I need to see the whole picture.

    Avatar of RobReg
    RobReg
    Participant

    @robreg

    Hi @mercime,

    Thank you for the reply. I have to admit that I didn’t, I just dived in and started trying to match the file layout in my theme! I should have had a better look, so thanks for pointing me in the right direction.

    The theme is wp clear and there is a link for it. The forum post is for a slightly older version, but I’m sure it can’t be that different so I will have a go at making those changes to get it working.

    Thanks for your help, I will let you know how I get on.

    Cheers,
    Rob

    Avatar of RobReg
    RobReg
    Participant

    @robreg

    @mercime, you are a legend! It’s working nicely now. Thank you so much for your help :)

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    You’re welcome. Marking this as resolved :-)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.