Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Widgets only added to left-column

  • Avatar of Zenimot
    Zenimot
    Participant

    @zenimot

    I try to add widgets to the center- and right-column.

    I select the column in the pull-down and press Show.

    I add the widget.

    But instead of showing the selected widget for the selected column,

    the left-column is shown with the newly added widget.

    All widgets are only added to the left-column.

    I’m using WordPress MU 2.7.1 and BuddyPress 1.0.

    Both fresh installs.

    Using BuddyPress Default Home Theme 1.0.

    Thanks for all help.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of Nickdunny
    nickdunny
    Participant

    @nickdunny

    I think I had the same or similar issue. My blog page was always showing on the main page, so I could only add widgets to the Blog-Sidebar. I messed around with the settings for a while and figured the problem should be stemming from the “bphome” theme. My solution; given that I hadn’t made any modifications in the back, was to just download the latest bphome theme and do a little switcheroo. Delete the faulty put the new in. Hope that helps.

    -Dunn

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    That’s pretty odd. I’ve two live setups and one local one and cannot reproduce this.

    Are there any additional plugins installed at all?

    Avatar of Zenimot
    Zenimot
    Participant

    @zenimot

    I’ve de-activated the plugins and still had the problem.

    Deleted everything and started a clean install.

    Everything working fine now. ;-)

    Avatar of Pinggu
    pinggu
    Participant

    @pinggu

    i have the same problem.. I am installing mu & buddypress for days & just made it working today.. .But my problem is the widgets only display in left side

    Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    Pinggu-

    Starting a new support request within a thread marked resolved will not get you anywhere. It will be ignored. Please read this thread: http://buddypress.org/forums/topic.php?id=2543

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Are you experiencing this problem on your main blog, or a user blog?

    I’ve just recently had this happen to me on a user/sub blog. Haven’t had time to check but I wonder if this is a functions.php issue, or a wpmu issue, or if BP is somehow interfering with widgets.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.