Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    After re-installing it seems to work properly.

    You can close the thread. Thanks : )

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    I have realized that if I write the url: “http://mydomainname.es/groups/group_name/courseware/new_lecture” it works properly.

    I don´t know what to do : (

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    Hi!

    I´ve created the spanish translation and seems to work fine! : )

    If you give me your email address I can send you in order to include it in the next review.

    Bye : )

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    You can check this issue at aula.naturcoach.es thanks : )

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    Good morning! I´ve reinstalled at a new subdomain and now I´ve got a similar problem but not exactly the same.

    Once I´ve configured my Buddypress I can´t acces to my admin panel but I can navigate the web. The only page that works fine is the home, the buddypress pages are blank pages.

    Any idea? Thanks!

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    Now it seems to work properly!!! : )

    Profile photo of Alberto Rivera
    Alberto Rivera
    Member

    @alberto-rivera

    THANK YOU VERY MUCH!!!

    I was about to break down in tears!!! Now my web seems to work, but, the blog section throws me an 404 error message… any idea?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Skip to toolbar