Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

Jamesdeano

About Me

Gondol elfogadásáról sziámi macska? Tehát azt szeretnénk tudni, hogyan és hol lehet megtalálni a macskák, akiknek szükségük van egy otthon, és mit kell szem előtt tartani, mielőtt bármilyen döntést.

image32En világszerte számos mentő csoportok által működtetett egyének vagy kisebb csoportok, hogy végezze el a nemes küldetését barátságos otthon, és megpróbálja fajtiszta macskák, más állatok.
Ebben állatmenhelyek gyakran van egy határidő állatok életét. Háziállatok akik nem áthelyezhető egy bizonyos időn belül, sajnos fel kell áldozni, hogy helyet csináljanak a többiek.

Mentő központok sziámi általában szoros kapcsolatban áll a közelben menedékhelyet állatok és a helyi rendőrséget, hogy vigyázzon minden macska fajta, amelyből hiányzik az otthoni vagy elveszett. A legtöbb ilyen mentő központok nem Altatnak az egészséges állat. Tehát, ha keres kifejezetten elfogadja sziámi macskák, az első helyet keresni a mentési központ legközelebbi sziámi macska.

Elfogadását a sziámi macska is számos kielégülést, véleménye szerint a legtöbb ember, akik elfogadták, de ez nem mindig könnyű. Ismerd és élő macskák, ha éppen tapasztalatlan, akkor nehéz lehet. Macskák adja mentő központok számos okból. Az eredeti tulajdonosok meghaltak, vagy változást észleltek az életmód és a rossz pénzügyi helyzete megakadályozza, hogy a háziállat tartása. Másrészt, egy macska szerződött betegségek, amelyek megnehezítik, hogy törődik, mint a macska AIDS, macska leukémia vírus, vagy már elhagyott és bántalmazott.

Ez természetesen lehetséges, hogy egy kis sziámi cica a mentési központ, de ez ritka, mert a tenyésztők fajta macskák inkább maradjon a kapcsolatot az emberekkel, akik vásárolnak a kiscicák. Általában cicák veszi sorra, mielőtt kockázat őket alá illetéktelen kezekbe. Gyakran, amikor a macskák termesztik, az emberek már nem néz ki olyan aranyos és puha és rájönnek, hogy nem akar többet. Ők elhagyják vagy átadja azokat a mentő központok.

Különben is, miért ne vegye fontolóra egy felnőtt macska? Bizonyára akkor lesz egy nagyon szerető állat, csak cserébe rendszeres étkezés, egy kényelmes hely, ahol aludni, és a szerető gondoskodás. Nem sok pedir.Historia sziámi macska
Vannak elméletek, amelyek azt sugallják, hogy a fajta az ókori Egyiptomban és természetesen a test alakja hasonló képek Bast, az egyiptomi macska istennő. Azonban nincs bizonyíték, hogy honnan jött Egyiptomból.

image29Lo hogy a történelem azt mondja, hogy ők az egyik legrégebbi fajtájú macskák, illetve hogy az ősök a modern macskák találtak a királyság Sziámi, most Thaiföldön, ott, ahol a név származik.

Valódi macskák Sziámi

Sok a történelem sziámi macska elveszett az idők ködében, de a feljegyzések találhatók Thaiföldön, nyúlik a 1600-as években, erősítse meg, hogy mivel abban az időben volt már sziámi macskák és ők nagyra, mint háziállat .

Csak jogdíj vagy a nemesség hagytuk rendelkezik, mint juagaban különleges szerepet paloták és a templomi életet lelki őrzői. Ha valaki fontos meghalt, a macskát választottuk fogadására és elhelyezésére a lelket. Aztán a macska töltötte az egész életét a luxus, kényeztetés és gondozott a templomi papok, mert azt hitték, hogy ez adna szerencse az elhunyt a túlvilágon.

Azt is mondta, hogy a macskák is lehetett, mint egyfajta “riasztás”, figyelmeztetve a papok kiáltásaik amikor már idegenek körül.

Történetek a sziámi macska.

Vannak szép legendák sziámi macska keletkezett idején a paloták és templomok. Azok történetek közé tartozik oroszlánok, majmok, poharak, gyűrűk, és számolja fel, hogy a sziámi macska kapott a farkát fodros és a szemek dühös.

A régi történet sziámi macskák a nyugati

Vannak ellentmondó jelentések arról, hogy pontosan mikor a verseny jött először Angliában és az Egyesült Államokban, de az összes rekordot pont végén 1870 vagy korai 1880.

Az elsők között macskák érkeztek Angliában pár hozott Thaiföld Sir Edward Blencowe Gould, aki abban az időben a főkonzul Bangkokban. A tag a királyi család Thaiföldön, esetleg maga a király, Sir Edward adott neki egy pár sziámi macskák, amit viszont neki húga Lilian Veley. Ezek a macskák, elemzi Pho és Mia, és három lány cica voltak láthatók a kiállítás Glass a közép-1880.

Átkelés az Atlanti-

Az egyik első sziámi macskák, hogy megjelent a US Jött a korai 1879.
Ez a kis nő, megfelelő nevű Sziámi, ajándék volt elnök Rutherford B. Hayes, és lett az előfutára a több híres sziámi macskák a Fehér Házban. Sziámi, aki küldte a Bangkok David Sickels, egy amerikai diplomata, First Lady Lucy Hayes, és le, mint “mahagóni” túlélte az akkori két hónapos utazás Thaiföld, az Egyesült Államokban. Úgy gondolják, hogy ez a macska volt sziámi tömítés pontot.

népszerű macskák

Kezdetektől fogva a Sziámi, az érkezés a Nyugat, a mai napig, a népszerűsége sziámi macskák folyamatosan nőtt. Valószínűleg elérte csúcspontját az 1950-es és 1960-as években, de még mindig ismert és szeretett a világon.

Amellett, hogy említi a sorban a klasszikus Bob Dylan dal “Mint egy Rolling Stone”, sziámi macskák játszotta regények, novellák, önéletrajzok, TV-műsorok, filmek és rajzok animados.Los hosszúszőrű sziámi macskák és más rokonok
Itt nézd meg a hosszú szőrű sziámi macskák és más macskák, hosszú haj és rövid haj kapcsolatos versenyt. Figyelembe vesszük a többi macska tűnhet rokonai a sziámi macskák, de tényleg nem, mert a sziámi futam telt génjeik sok más macskákkal, hogy most alkotnak külön faj. Kezdjük a család hosszú haj.

hosszúszőrű rokonok

A balinéz: sziámi macskák hosszú szőrű
Balinéz fajta egy sziámi macska valóban hosszú haj, ami alakult a kölykök a hosszú haj, hogy időnként megjelent sziámi alom. Ezek a hosszú szőrű cicák tekintették balesetek, de a 1940-es két tenyésztő az Egyesült Államokban kezdődött, hogy saját versenyt. A balinéz néz ki, mint a sziámi macskák, de réteg hosszú, selymes haj és jellegzetes hátsó alakú toll.

jávai javaneseLos

Jávai macska hasonlít a balinéz, szintén hosszú haj és egy toll alakú farka, de van nagy zavart a macskáknak. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a balinéz macska, hogy bármilyen más színű, az egyik a négy fő szín, pecsét, csokoládé, kék és lila, majd a jávai. Más szavakkal, az a pont sziámi teknős, piros, csíkos, többek között, a minden jávai. Ugyanakkor Európában, akkor kapja a nevét jávai Oriental Longhair és egy színt. Ez a zavart.

himalayoEl himalájai macska vagy Colorpoint szobatudós

A himmies egy sziámi / perzsa átkelés. A teste zömök, mint egy perzsa és a szőrzet vastag és hosszú, de a színe miatt úgy néz ki, mint a sziámi macskák hosszú haj. Ez egy teljesen szép macska, annak bolyhos farkát, az ő nyaka vastag és ragyogó kék szeme.

himalayo 2Parientes rövidszőrű

A hótalpas vagy hótalpas
A hótalpas, gyakran tévesen nevezik sziámi hótalpas kaptuk először az Egyesült Államokban nemesítésével sziámi macskák amerikai rövidszőrű. Az alakja a test szerkezetét ötvözi a zömök amerikai rövid haj, hosszú test a sziámi és sziámi mint őseik, rövid szőr és világos kék szeme.

Megkülönböztető jellemzői a négy fehér lábát, innen ered a neve, és a “V” fordított fehér orra.

tokineseEl Tonkinese

A Tonkinese macska fajta egy kereszt között burmai és sziámi. Mint a sziámi rokonaik, a Tonkinese macska sötét színű pontok, keverednek a színe a test. A színe a szőrzet nem olyan sötét, mint a burmai, de nem olyan egyértelmű, mint a sziámi. A szeme egy kék-zöld vagy aqua árnyalat, nem kék szeme csillogott, mint a sziámi.

És végül …

 burmai bormanoEl

Burmai gyakran összekeverik a hosszú szőrű sziámi, de nagyobb a valószínűsége, hogy egy teljesen független faj született Burmában. Történelme egészen rejtélyes.
Ez a fajta először Európában az 1920-as években, és még ma burmai lehet némi sziámi gén, ez nem jelenti azt, hogy a család. Ezek hosszú és selymes, fényes, kék szemek, színes pöttyök, de a legtöbb különlegessége az hófehér lába, hasonló a hótalpas macskák.

ragdollEl rongybaba rongybaba macska vagy

Race rongybaba macska néha tévesen is ismert, mint a hosszú szőrű sziámi fajta.

A macska valóban arról verseny volt fehér, hosszú haj. Miután megsérült egy balesetben, a kölykeivel találtak teljesen nyugodt és odabújt, néz ki, mint egy rongybaba, a tény, hogy nekik a nevüket. Ezek a macskák nagy, bozontos farok és selymes kabátok és largas.Nombres a sziámi macskák: kéz ötletek
Próbál találni egy jó nevet a sziámi macska jövevény? Sok ember számára ez az egyik legizgalmasabb része, amikor hozol egy kisállat haza. Ez nehéz lehet, különösen a fiatal kölykök, mert igaz, hogy nézel és tender hairballs abban a szakaszban, de később, amikor felnőnek fog kinézni és úgy viselkednek, nagyon különböző. Tehát, ha keres az összes lehetséges nevét a sziámi macska, biztos, hogy válasszon, hogy az is megfelelően kifinomult egy felnőtt sziámi.

image39Es Fontos megjegyezni, hogy a macskák jobban reagálnak elég rövid nevek, körülbelül két szótagból áll. Ha azt szeretné, hogy nevét a macska egy hosszabb nevet, találni neki egy becenevet könnyen megtanulják.

Ha két macska, ez egy jó ötlet, hogy válasszon nevek különböző vokális hangok, a félreértések elkerülése végett, ha hívja. Például neveket, mint Candy és Dandy hangzana nagyon hasonlóak, ezért ha a név már az “a” és “i”, gondolom, egy nevet a másik magánhangzó a második macska.

A javaslat, hogy megtalálja a megfelelő neveket lehet összpontosítani a szőrzet és a pontok a macska testét. Sziámi tömítés pont inkább a krém vagy kávé, így néhány jó neveket Cappuccinó, Kávé (kávé), Candy (cukorkák), Vanilla (vanília), és így tovább minden típusú sziámi ikrek.
zolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazolazola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zolazolazola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola
Ha akarsz valamit, karakteres, miért nem nevet a macska, mint a karakter egy könyv vagy film?
Itt van, hogy Sagwa, Skippy, Si Am Koko és Yum Yum, többek között. Egyéb ötletek lehetnek a nevét az egyiptomi fáraók, görög vagy római istenek, mint Kleopátra, Apollo, Hermes, Mercury, vagy fontos címek, mint a King, Prince vagy Princess. Sport bálványokat, a politikai vezetők, énekesek, zenekarok és más közéleti is inspirációként szolgálhat.

És ne felejtsük el a legfontosabb dolog, ha hagyom, hogy a macska menni, biztos, hogy válasszon egy nevet hívhatja nélkül zavarba hozni előtt a szomszédok.

 könyv
Azt hiszed, hogy a macska?

… Töltse le ingyenes ebook: “Watching macskák”, és megtanulják, hogy valóban megfelelnek a macska.

Impresindible könyv olvasmány mindazok számára, akik szeretik a háziállatok és azt akarjuk, hogy megértse a paradox viselkedés.

Mit vársz? … Ez ingyenes! A kis sziámi cica
A sziámi cica! Ki ne szeretné egy? Ez az egyik legaranyosabb cica a bolygón. Ez rendben van, de ez a mi felelősségünk, hogy szeretem őt, gondozása és hozzájárul ahhoz, hogy Ön legyen az felnőtt sziámi lenyűgöző. Itt azt javasoljuk, néhány alapvető tipp.

Kitty gatico beszerzés siamesLa

Nagyon egyszerű, az első dolog, persze, hogy talál egy. Tudja meg, hol, mikor és hogyan kell vásárolni egy sziámi cica, és ha lehet, hogyan lehet megtalálni sziámi cica elfogadásra. Figyeljük meg, hogy mielőtt értékesítésre kész, akkor kell kb 13 héttel a szülés után.

etetés kiscicák

Az egyik első kérdése a legtöbb kezdő teszi a tulajdonosok, “mit esznek a macskák?
Ez egy jó ötlet, hogy továbbra is ugyanolyan típusú élelmiszer, hogy a nemesítő biztosítva számukra, legalábbis az első hetekben. Ezt követően, akkor be új típusú élelmiszerek fokozatosan. Azt is fontos tudni, hogy mit nem szabad etetni őket, mert a rossz étel is súlyos hasmenés.

Szórakozás és játékok sziámi

Természetesen az ellátás a cicák nem minden munkát. Ezek a kis huncut szeretik a játékot, és szórakoztató. Tehát ez is jó kutatás arról, hogy a vonat, és milyen jellegű játékok inkább otthon.

Skip to toolbar