Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • maryefern
    Member

    @maryefern

    @mercime

    As I indicated above, I have MySQL 5.1.6, so that shouldn’t be an issue, right? Which files should I re-upload exactly? I’m a bit confused as to why that would help exactly… WordPress itself seems to be working fine, but are you thinking my files are corrupted?


    maryefern
    Member

    @maryefern

    @mercime

    Ok, I followed your directions and still no bb tables (I am reactivating my theme and plugins now, so that users don’t get disgruntled, but let me know if you need to see it with the default). What do you think are my options now?


    maryefern
    Member

    @maryefern

    @mercime

    It looks like I have all of the bp tables but not any of the bb tables.


    maryefern
    Member

    @maryefern

    == Please describe fully how it is not working when you are using the default BP theme. ==

    When using the default BP theme, I made sure that group forums were installed and that the bb-config.php file had the correct settings. Then I went into a group I already had set up and tried starting a new topic. No go. Then I deleted the group and made a new one, but still no go. I also tried toggling the checkbox, “Enable discussion forum” under the admin settings on the front-end, but still getting the same red error message. In other words, the results are exactly the same regardless of whether I have the default theme installed or not.


    maryefern
    Member

    @maryefern

    Thanks for the reply!

    Tried deactivating BP Template Pack and switched to default BP theme, but still not working. Also created a new group, but still not working. I am using the Eleven40 (Genesis) theme by Studiopress.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Skip to toolbar