Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)

  • Richard
    Member

    @rckelsey

    Go to admin settings, then reading and then it’s the first option. Front page any page you like and blog page has to be defined, too. Hope that helps.


    Richard
    Member

    @rckelsey

    Go to admin settings, then reading and then it’s the first option. Front page any page you like and blog page has to be defined, too. Hope that helps.


    Richard
    Member

    @rckelsey

    here’S the trick…..deactivate and delete. reinstall and thats it! :)

    p.s. @ SVC thanks again….! now i am seeing what you last nite LOL….


    Richard
    Member

    @rckelsey

    here’S the trick…..deactivate and delete. reinstall and thats it! :)


    Richard
    Member

    @rckelsey

    i have the exact same problem. coupled with registration not working. strange that there is no response from the group admins…


    Richard
    Member

    @rckelsey

    my activiation email for the testdrive site took about 10 seconds. i am pretty bummed. ;(


    Richard
    Member

    @rckelsey

    I don’t get this message.

    Sign Up Complete!

    You have successfully created your account! To begin using this site you will need to activate your account via the email we have just sent to your address.

    I don’t get any error messages if I input something wrong.

    And I probably won’t get any emails. :)


    Richard
    Member

    @rckelsey

    p.s. i am not getting any confirmation mails testing it.


    Richard
    Member

    @rckelsey

    thanks for your help SVC :) i wonder why its not working on my computer or browsers. never seen this before. i like you site by the way! like i said, my page just reloads after submitted. is there a message that comes next? Like “an email has been sent to you” or something?


    Richard
    Member

    @rckelsey

    there are no users listed in the admin. what page are you seeing when you hit submit? or is the page just reloading? have tried typing in something that would cause an error message? thanks!


    Richard
    Member

    @rckelsey

    no, i just wrote the link wrong :)
    i wonder what the problem is. hm
    and you are able to do enter your data normally?


    Richard
    Member

    @rckelsey

    http://oldhd.rckelsey.com/register/ is the correct one. i tried it chrome, firefox….


    Richard
    Member

    @rckelsey


    Richard
    Member

    @rckelsey

    p.s. the link is: http://oldhd.rckelsey.com

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
Skip to toolbar