Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

A long load time

Viewing 18 replies - 1 through 18 (of 18 total)

  • Venutius
    Moderator

    @venutius

    Have you tried deactivating the other plugins to make sure it’s not a conflict? Does the file exist on your server?


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    Hallo, es, I tried to deactivate all other plugins,especially Autoptimize and Scripts-To-Footer, because of this reply: https://buddypress.org/support/topic/localized-time-stamp-broken-with-2-7-update/ , but it didn´t help.
    If I deactivate the wpml-plugin, I don´t become a mistake, but the problem is still there-> https://wpml.org/forums/topic/the-big-loading-time/


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    I’ve just switched my language to German, I don’t get any errors.


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    This is a screenshot from network console, Language DE

    bild1

    https://elearning.faun.com/wp-content/uploads/2018/06/Unbenannt.jpg


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    Forbidden – can’t see it


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    Sorry, please, check the screenshot again:

    https://bluebox.de/uploads/Unbenannt.jpg


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    You never answered my question about that file being located in your server, is it there?


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    Yes, there is! the file is located in /web/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/js/vendor/moment-js/locale


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    I get this quite a lot, anther plugin stopping a js or css file from loading. I notice the error is saying it’s redirecting, it shouldn’t be doing that. Try deactivating WPML and then setting your site language to German, does it still fail to load that file?


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    Unfortunately yes. The problem is still there. I can leave WPML disabled for youfor a moment.


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    And if you deactivate any other plugins and switch to the 2017 theme, does the problem remain?


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    If I deactivate any other plugins, the problem is there, but if I switch the theme to 1217, the file is not loaded at all.


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    Could you try with the Graphene theme? It’s not a default theme but it’s the one I’ve been using and I know it loads the file.


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    I did it, you can checkt it now, but the theme dont load the file


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    Ok, the other thing to check then is any customisations you have made – something is redirecting that file lookup to the wrong place.

    Could you install Query Monitor? – it might come up with some better debug info on this.


    alenabluebox
    Participant

    @alenabluebox

    Sorry, but the plugin Query Monitor don´t work in frontend.
    Have you other ideas to solve the issue?


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    it does, works both sides front and back. What I’m thinking is if we can find out where it’s being redirected to then that could be clue.


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    Looking at the site it seems to be looking in the right place right now, the only difference that I can see is that there is a defer onload being set, I don’t get that added on my system, it may had a bearing, but not really in terms of why the file is not being found.

Viewing 18 replies - 1 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar