Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

A Mess of Issues

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

  • Venutius
    Moderator

    @venutius

    Hi Bradley,

    My first thought is – what is ub_signup_password that does not look like it’s coming from WordPress or BuddyPress but it’s the root of the issue according to this trace.


    Bradley H
    Participant

    @ebh89

    Hey @Venutius, I have no idea what that is. My website uses Youzer. It’s possible that could be part of Youzer. I’ll contact Kaine Labs and see if they know anything.


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    also check your themes functions.php file, you may have some scripts in there.


    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    There have been recent reports on these forums of conflicts with Youzer.


    Bradley H
    Participant

    @ebh89

    @Venutius There’s a lot of stuff about TGM Plugin Activation in there, nothing that seems unusual.


    Bradley H
    Participant

    @ebh89

    @shanebp Youzer has worked fine for me. It’s recently these issues started happening. I’ve contacted Kaine Labs.


    mcpeanut
    Participant

    @mcpeanut

    @ebh89 Hi mate.

    I have just tried Youzer myself, I wanted to see how it fairs. It’s a neat plugin, but I have not tested this yet, I will let you know if I get the same result.

    There is another issue I can see with Youzer, I am wondering if you can confirm the same.

    I noticed that once Youzer is activated when creating a new status update from the sitewide activity or profile pages, Youzer is now forcing a full page refresh upon clicking the Post button. Can you confirm this for me at your end, please? Also, could you please also mention this in your ticket at Kainlabs (this is something that really needs addressing ASAP)

    I am unsure if I will actually use Youzer in one of my projects yet seeing as these issues are apparent.


    mcpeanut
    Participant

    @mcpeanut

    Its cool, spoke to them at Kainelabs and the problem I mentioned above is fixed in the new update, I will test your problem soon to see if it’s happening for me too bud.


    Bradley H
    Participant

    @ebh89

    @mcpeanut I didn’t come across this issue. Kaine Labs is working hard to smash bugs. They plan on releasing an update this month. Thank you for investigating my issue. 🙂

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar