Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activity Stream bug

Viewing 20 replies - 1 through 20 (of 20 total)
  • About point 2,

    I do have the same problem.

    First I get also a page which says ‘Page not found’ and second the URL gives

    ../activity/delete/120?_wpnonce=6dfc05a1bb (probably the item i have tried to delete)

    Third: the deleted item is still on the activity stream.

    I have tested it as a site admin and as an user.

    How can I resolve this?

    Profile photo of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Are you using trunk or 1.1.3? A few people have reported this but I can’t duplicate it.

    I’m using version 1.1.3

    Profile photo of waveslider
    waveslider
    Participant

    @waveslider

    I am using version 1.1.3 and am also having this problem. I thought it was an apache configuration problem or .htaccess syntax error, but aside from getting the “exceeded max redirects” error from apache when attempting to access the /activity/delete/id url, i didn’t experience any other issues (except for the 404 not found page being displayed, of course).

    Profile photo of dysfictional
    dysfictional
    Participant

    @dysfictional

    When using subdomains this problem does not appear to be there, but when using subdirectories with wpmu this issue seems to occur. I am using latest XAMPP for OSX with 2.8.6 WPMU and 1.1.3 Buddypress. This seems to happen whenever subdirectories are enabled. Currently seeing what i can do to bypass this bug (switching back to subdomains).

    Profile photo of pcwriter
    pcwriter
    Participant

    @pcwriter

    I’m also running WPMU 2.8.6 and BuddyPress 1.1.3 with subdirectories. I’ve found a rather tedious workaround to get rid of the double entries, but it doesn’t stop them from happening.

    From cPanel, go to phpMyAdmin and find the table wp_bp_activity_user_activity_cached. Click on Browse, find the entry you want to delete from the table, and delete it. It’s now gone from the activity stream.

    Profile photo of richins
    Richins
    Participant

    @richins

    Also have the same problem as #2. Hope to find a solution soon.

    Profile photo of Derek Bolden
    Derek Bolden
    Participant

    @derekbolden

    I thought there was a mysql database fix for this but I can’t seem to find it… It plagued me with my last install of 1.1.3 and now it’s acting up on my new install. Uggh!

    Profile photo of roneneffect
    roneneffect
    Participant

    @roneneffect

    Also have the same problem as #2.

    Can’t delete items from the activity stream. Get redirected to a 404 page when I try. Also, status updates post to the site wide activity stream twice and the site wide activity RSS feed isn’t working.

    WPMU 2.8.6 + BP 1.13 (subdirectories)

    Profile photo of abossola
    abossola
    Participant

    @abossola

    Same here …

    I can’t delete items from the activity stream. Get redirected to a 404 page when I try. WPMU 2.8.6 + BP 1.13. It occurs when under my profile and on the home page.

    Profile photo of Windhamdavid
    Windhamdavid
    Participant

    @windhamdavid

    here too, duplicated twice, local and otherwise. 2.8.6 + 1.1.3 is there an existing ticket for 1.2?

    Profile photo of Windhamdavid
    Windhamdavid
    Participant

    @windhamdavid

    no ticket needed on 1.2! working fine, but the 1.1.3 error is persistent with 2.8.6 and mu trunk.

    Profile photo of ph23man
    ph23man
    Participant

    @ph23man

    Same problem here, sitewide activity feed doesn’t work (404 page not found) and I also can’t delete activity stream items (404 page not found).

    I’m running wpmu 2.8.6 and bp 1.1.3 (subdirectories).

    I tried reverting back to bp 1.0.3 from backup, then completely removing bp (deactivate plugin and delete folder), then uploading bp 1.1.3 via FTP and then activating, and installed new default themes. Aforementioned problems are still there.

    Profile photo of Bbrian017
    bbrian017
    Participant

    @bbrian017

    cool to know this bug is noted!

    Profile photo of abossola
    abossola
    Participant

    @abossola

    Can we get a temp fix maybe? Anyone? :)

    Profile photo of abossola
    abossola
    Participant

    @abossola

    As per roneneffect here is a manual, temp solution:

    You can delete items in the activity stream manually by browsing the “wp_bp_activity_user_activity_cached” table in your WPMU database.

    pnpMyAdmin >> wp_bp_activity_user_activity_cached >> browse tab .. start deleting.

    Profile photo of imbroglios
    imbroglios
    Participant

    @imbroglios

    Same problem here, sitewide activity feed (RSS) doesn’t work.

    Profile photo of Bbrian017
    bbrian017
    Participant

    @bbrian017

    maybe a clear cache option would be great!

    Pligg has one you click it and it clears the cache!

    I can confirm this problem: Sitewide activity feed doesn’t work either (404 page not found) and pressing the delete button on activity stream items takes me to a 404 after a confirmation dialog, too. Failing target URL is http://DOMAIN/activity/delete/ID?_wpnonce=TOKEN

    I too am running wpmu 2.8.6 and bp 1.1.3 (subdirectories).

    Looks like this thread is now over a month old, but I couldn’t find corresponding tickets in trac, so I opened two tickets for this now:

    https://trac.buddypress.org/ticket/1648 (deleting doesn’t work)

    https://trac.buddypress.org/ticket/1649 (sitewide activity rss doesn’t work)

Viewing 20 replies - 1 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘Activity Stream bug’ is closed to new replies.
Skip to toolbar