Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activity stream not loading initially


  • discovered96
    Participant

    @discovered96

    Hello.

    I’m currently working on a content management system with buddypress, where we came across a problem with the activity stream not loading initially.
    It will only load when i scroll down the site and when i scroll back up the content is suddently there.
    I’ve been searching for problems like this, but couldn’t quite find anything matching our problems.

    I hope you can help provide a solution, or tell us why this could be happening.
    Thank you in advance.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • discovered96
    Participant

    @discovered96

    Hi guys, im still looking for a reply i can use, since it’s still a problem


    David Cavins
    Keymaster

    @dcavins

    Are you using the Legacy or Nouveau template set? If you are using Nouveau, the activity items are loaded via AJAX, so there could be a delay if your server doesn’t respond quickly to the AJAX request, but there should be a box that says “loading the activity items or similar”.

    Please also test this problem with a basic theme like TwentyNineteen, since I can imagine that some themes will use lazy loading techniques or similar that could be problematic.


    discovered96
    Participant

    @discovered96

    Hi David

    We are using Legacy, do you have any tips for this theme? 🙂


    David Cavins
    Keymaster

    @dcavins

    HI @discovered96-

    That’s interesting. With the Legacy template, the activity stream is built and served as part of the page, so it sounds like a theme display issue. Can you try your site with a basic theme like TwentyNineteen to see if the issue persists?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar