Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] alt= is somebody else's!

  • Profile photo of jidanni
    jidanni
    Participant

    @jidanni

    I hereby inform the Buddypress team,
    that on

    ‘NSFW’
    bdsm.com.tw/members/nawakiri/activity/1090/
    and
    thus bdsm.com.tw/activity/p/1090/
    you are using the wrong person’s alt= text at

     

    You probably never noticed it because usually one does not look at alt=
    text.

    But I did!

    No I don’t know the Buddypress version that site is using.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Profile photo of jidanni
    jidanni
    Participant

    @jidanni

    bdsm.com.tw/members/coshing/”> <img
    src=”bdsm.com.tw/wp/wp-content/uploads/avatars/331/ccd0fb4f20f1c4882272651ed5d3a9aa-bpthumb.jpg”
    alt=”Nawakiri Shin 的個人檔案圖像” class=”avatar user-331-avatar”
    width=”50″ height=”50″ />

    is what I was trying to show you.

    Profile photo of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Can you create a ticket over at http://buddypress.trac.wordpress.org? I can confirm this isn’t working as intended in some cases.

    Profile photo of jidanni
    jidanni
    Participant

    @jidanni

    OK made https://buddypress.trac.wordpress.org/ticket/4738
    but you had better add some test cases to the report,
    as I don’t even know the Buddypress version they run on that 18+ site.

    I suppose there is no way for a person browsing the site
    to detect the version either…
    which is a bug in it self, unless “on purpose for security.”

    John’s now fixed this. Thanks for reporting.

    Profile photo of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    @jidanni

     

    You really should not post links like this on a open public forum where any age group has access, at the very least you MUST preface your op with the acronym ‘NSFW’ to warn people not to click on the link, but really considering the nature of the links it’s extremely poor form of you to post them at all here.

     

    You should have described the nature of the issue in as much detail as possible and allowed other to see if they could re-create.

    Profile photo of jidanni
    jidanni
    Participant

    @jidanni

    OK, as you see I was seeing ALT= codes at the time so had pictures off, forgetting about their content.
    Glad the bug got fixed.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] alt= is somebody else's!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar