Skip to:

“bp-themes” in the right spot but still getting error.

  • Profile photo of WillPCG
    Will White


    Hey Guys,

    After a long battle with 404 errors I’ve got my bphome theme working correctly, but the member theme doesn’t want to work. The “bp-themes” folder is in the “wp-content” folder and the two member themes show up in the BuddyPress Settings on the admin panel.

    However I get the error “You do not have any BuddyPress themes installed.

    Please move “/wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/” to “/wp-content/bp-themes/” and refresh this page. You can download more themes here.” at the theme activation page.

    The pages that would use the theme just show up with “Sorry, this page could not be found” when you try and find them online.

    I’ve tried changing it to the skeleton theme and back again without any success.

    Any thoughts on what could be causing this? I have the whole WPMU installation in a sub directory, would that affect anything?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Profile photo of Jeff Sayre
    Jeff Sayre



    This is the same issue as the one being discussed in another thread. To get the best support, the discussion should be kept to that single thread. Otherwise, new people joining in will not see what has previously been discussed and tried.

    So as not to spread this identical support issue over multiple threads, I’m closing this thread. Please visit the original thread here:

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘“bp-themes” in the right spot but still getting error.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar