Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress 3.0, no new users since…


  • webmasterandadmin
    Participant

    @webmasterandadmin

    Since the release of BuddyPress 3.0, users canĀ“t register.

    They get this error message:
    “Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/regnbuefamilie.dk/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-members/screens/register.php on line 93
    Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/regnbuefamilie.dk/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-members/screens/register.php on line 93”

    What to do???

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

  • Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Are you using WordPress with multisite enabled, or not?


    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul


    webmasterandadmin
    Participant

    @webmasterandadmin

    Not to knowledge.

    Where do I check that?


    nasihahnet
    Participant

    @nasihahnet

    I face the same problem since I updated to version 3.0

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function ‘bp_activity_reset_my_new_mentions’ not found or invalid function name in /home/nasihah2/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

    it shows with user profile page and it seem to be there is confelect with buddypress x-profile plugin
    I am using boss theme from buddyboss


    webmasterandadmin
    Participant

    @webmasterandadmin

    I have now used the Plug-in “WP Rollback”, and took BuddyPress back to version 2.9.4, and everything works again!

    I will never again use versions that ends with X.0.0…

    Henrik


    nasihahnet
    Participant

    @nasihahnet

    finally I did the same.
    I took BuddyPress back to version 2.9.4, and everything works again!


    johnyonutz
    Participant

    @johnyonutz

    I also get Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function ‘bp_activity_reset_my_new_mentions’ not found or invalid function name in

    using BP 3.1

    i noticed a lot of people have this error. has some one found a fix for it ?


    TC33
    Participant

    @tc33

    Same error here. Version 4.2.0

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar