Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress Multisite


  • peterbrinck
    Participant

    @peterbrinck

    Hi!

    So, I’ve looked through the forum, for a guide to help me get started with multisite.
    Nothing really helped and most of them was outdated or didn’t have replies.

    Okay, so I’ve installed WordPress (v. 4.5.2), enabled multisite, installed BuddyPress (v. 2.5.3) and installed WP Multi Network. And it works, sort of

    My problem is, that some pages works on the main site (like /members), but not on the extra added site

    How do I debug this and move forward with it?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • danbp
    Moderator

    @danbp

    There is nothing to debug, it is how it works. BP is usually activated on the main site, and stays on the mainsite, whatever you build around with multisite or multinetwork or both.

    Read some explanation about multisite, multinetwork and how BP is displayed and working on such installs:

    BP menu on wp multisite


    peterbrinck
    Participant

    @peterbrinck

    Yeah, I’ve looked at it
    But my problem still remains

    That the mainsite works perfectly, and the sites added through network, doesn’t work correct

    I want it so it completely separated, but I can’t get it to work


    Christian Wach
    Participant

    @needle


    sharmavishal
    Participant

    @sharmavishal

    My problem is, that some pages works on the main site (like /members), but not on the extra added site


    @danbp
    mentioned a thread..did u check that? you want /members to work on all sites right? check the thread ..mentions the solution…

    I want it so it completely separated

    what do you want separated? the users?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar