Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Emails are never received


  • ladymay
    Participant

    @ladymay

    Hello,
    I have been working on new registered users moderation for a while and tried different user approval plugins out. Finally I decided to go back to the origin BuddyPress settings – and I have faced an unexpected technical issue. BP emails are never received. Although all was working at the beginning.
    At the moment, any of BP emails are not received. Not by administrators on new user’s registration nor by users when someone sends a private message or adds as a friend.
    I deactivated all the moderation plugins I was trying before, so only BP itself is activated.
    What may have caused this issue and how can it be solved?
    Thank you in advance!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

  • Venutius
    Moderator

    @venutius

    Hi there, here’s the steps I would take:

    Deactivate all other plugins.
    Switch to 2017 theme and test
    Check for changes to functions.php, wp-config.php, bp-custom.php ( if you have one ) basically any place where custom scripts could be hiding.
    Try recreating your emails in the Tools>>BuddyPress admin page.
    If they still don’t work
    Enable WP-DEBUG, install Query Monitor plus an error log viewer. initiate some emails and see if you get any errors at the same time.


    ladymay
    Participant

    @ladymay

    Thank you. It seems like I have found what caused this issue.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar