Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Embedding video on the main/first blog

  • Profile photo of Joss Winn
    Joss Winn
    Participant

    @josswinn

    Has anyone else noticed that embedded video (I use the anarchy media player) does not display on the first BuddyPress blog unless you read it as a single post. When reading the posts from the main blog page of consecutive posts, it just shows the embed code.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Profile photo of Peterverkooijen
    peterverkooijen
    Participant

    @peterverkooijen

    BuddyPress strips object and embed tags from my posts entirely.

    Profile photo of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    bp shows an excerpt of the post and the excerpt is stripped of most things. It’s an excerpt. An excerpt is not the post itself. See the link Peter has there for a solution.

    Profile photo of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    I actually modified the theme so that it doesn’t show an empty box if the stripped version is empty. I can’t find where I do that check though, and I’ve looked through bp-activity-widgets.php, bp-activity.php, and bp-activity-classes.php. I’m fairly certain I just check the length of activity and if it’s 0 or null, I don’t create the paragraph element.

    NyQuil has my brain foggy today :(

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Embedding video on the main/first blog’ is closed to new replies.
Skip to toolbar