Skip to:

Incorrect Member links – bp 1.5.1

  • Hi there,

    I’m having an issue on the activity stream, where a member’s username links to the default /members/username, even though I have defined the members page to be ‘participants’. Therefore, clicking a member’s username on the activity stream leads to a 404 error.

    The avatars link correctly, as well as members’ usernames that appear on comments. (They link to /participants/admin , for example) It is only the first instance of each username (that appears next to the avatar) that links incorrectly to the default /members/admin destination.

    The issue seems to lie with bp_activity_action, which pulls in each activity stream update. Is this a bug with BuddyPress, or am I missing something?

    Using WP 3.2.1, BP1.5.1, WooThemes Canvas Child theme (latest version of parent theme and framework)


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Just worked out that this only applies to updates that were posted before changing ‘members’ to ‘participants’. So all new updates do link properly to the correct profile pages, but the older updates still link to the old urls, which no longer exist. This shouldn’t be a problem going forwards.

    Profile photo of Paul Gibbs
    Paul Gibbs


    Yep. This is as a consequence of how these are stored in the database.

    Probably in BP 1.7-type of timeframe, this will likely be re-factored (either to a post type, or not) so it’s more “live”.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Incorrect Member links – bp 1.5.1’ is closed to new replies.
Skip to toolbar