Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

member theme not loading

  • Profile photo of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    everything was working fine then i decided to check out new themes listed in themes page.

    uploaded avek9 to proper folders.

    enabled avek9 in admin settings by clicking the radio button.

    enabled avek9 in themes.

    now went down to buddypress settings to change the member theme. was puzzled because it listed all the themes which are in themes folder. enabled avek9 just to test.

    now error: You do not have any BuddyPress themes installed.

    Please move “/wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/” to “/wp-content/bp-themes/” and refresh this page. You can download more themes here.

    WP 2.8.1

    Buddypress 1.0.x

    is there a quick solution? its a live site. :D

    ===

    ok seems the solution is to wait for 1.0.3?

    is there a hack or something i can do while waiting for that? instead of downgrading?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Profile photo of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    aww, theres already 1.0.3.

    :P

    Profile photo of Mohit Kumar
    Mohit Kumar
    Participant

    @mohitkr05

    are your member themes in bpthemes folder?

    A buddypress themes consists of two parts

    member theme – you put it in – /wp-content/bp-themes/

    home theme – you put it in -/wp-content/themes/

    please check it

    Profile photo of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    Thanks Mohit.

    Upgrading to 1.0.3 took care of it.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘member theme not loading’ is closed to new replies.
Skip to toolbar