Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

multiple issues please help


  • barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    I’m having a lot of issues could do with a little help.

    1. Registration is not working after people register they cant login or upload avatars. They don’t show on member list either only in admin.
    2. Forum just gives a blank page no 404 error.
    3. I am also having upload issues I don’t have permission don’t know what file permissions to add.

    I’m using php 5, linux server the site : http://fireblue.net

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)

  • newrambler
    Member

    @newrambler

    How recently did you set this up? I couldn’t upload avatars for a day or so after I installed BP. Not sure why, but you might give it a day or two, which is an irritating but easy fix.


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    I set it up a few days ago


    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    @Barry-O-Brien

    We do not have sufficient information to begin helping you. Please answer these questions: https://buddypress.org/community/groups/how-to-and-troubleshooting/forum/topic/when-asking-for-support/


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    1. Which version of WP/MU are you running? WP 3.0
    2. Did you install WP/MU as a directory or subdomain install? root
    3. If a directory install, is it in root or in a subdirectory? n/a
    4. Did you upgraded from a previous version of WP/MU? If so, from which version? no clean install
    5. Was WP/MU functioning properly before installing/upgrading BuddyPress (BP)? e.g. permalinks, creating a new post, commenting. Yes
    6. Which version of BP are you running? Latest
    7. Did you upgraded from a previous version of BP? If so, from which version? n/a
    8. Do you have any plugins other than BuddyPress installed and activated? Yes but only after testing
    9. Are you using the standard BuddyPress themes or customized themes? Standard
    10. Have you modified the core files in any way? no
    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php? no
    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in? n/a
    13. Please provide a list of any errors in your server’s log files. n/a
    14. Which company provides your hosting? digiweb.ie


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    when I try and upload avatars i get this message “Upload Failed! Error was: Unable to create directory /avatars/1. Is its parent directory writable by the server?” I created a folder and even gave permissions but same problem.


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    This is a big problem please help


    r-a-y
    Keymaster

    @r-a-y

    1) I’m able to register and see my newly-created profile on your website. Your users have to activate their account via email before logging in.

    2) Did you setup the Buddypress forums correctly under the “Buddypress > Forums Setup” menu in the WP admin area?

    3) Make sure your wp-content/uploads directory has the right permissions. Check out this article for more info:
    http://samdevol.com/wordpress-troubleshooting-permissions-chmod-and-paths-oh-my/


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    I had two people I know that signed up they never got any email one being my father who uses this computer too, Can I deactivate email verifications? I will add permissions I did all the set up for the forum correctly just permissions I was not sure about.


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    added permissions but same problem with the forum


    barry-o-brien
    Participant

    @barry-o-brien

    Another issue I’ve just come across I am unable to delete users.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘multiple issues please help’ is closed to new replies.
Skip to toolbar