Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

“New Member”, “Posts”,”Comments” filter not working on Activities page

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)

  • Venutius
    Moderator

    @venutius

    I don’t see an issue with these filters, in order for them to work you would need some of these activity types in your activity stream, and there arn’t, so none would be found.


    masumbillah22
    Participant

    @masumbillah22

    Thank you for your reply.

    There is a new member/user created yesterday but it is not showing on http://dev.masum-billah.com/activity/ this activity page even if I select “New Members” filter.


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    So it’s the activity not posting that’s the issue not the filters. I think in the first instance I’d deactivate all other plugins, switch to a default theme such as 2017 and add another user, see if that shows up in activity. I’d also check if you’ve set up any filters for the activity loop that might exclude that content.

    For new posts and comments you’d need to check that site tracking was enabled in the BuddyPress Component settings.


    masumbillah22
    Participant

    @masumbillah22

    I have deactivated all plugin except buddypress. switched to Twenty Nineteen version 1.4 then created new user name “Oliver Jake” you can see that new user on this page http://dev.masum-billah.com/members/ but if you set “New Members” filter on this activity page http://dev.masum-billah.com/activity/ nothing showing up just one message “Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.”


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    That’s really quite odd, which BP Components do you have active?


    masumbillah22
    Participant

    @masumbillah22

    https://ibb.co/qF8hDdQ all of them came by default


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    That’s probably the issue, you don’t have any of the BP Components enabled. I’m not sure but I don’t think you will get a new member activity entry unless you have Extended Profiles enabled.

    It’s a bit strange that from this screenshot you are showing groups as not enabled but in your activity you have groups showing as being created though.


    masumbillah22
    Participant

    @masumbillah22

    https://ibb.co/zR73FFH “Extended Profiles” and “User Groups” are enabled


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    Not according to your screenshot, they are listed yes, but the checkbox to enable them is empty.


    masumbillah22
    Participant

    @masumbillah22

    https://ibb.co/vDTRVh1 all components are enabled/activated there is no inactive component


    Venutius
    Moderator

    @venutius

    This is what I see on all sites when all options are enabled:

    http://buddyuser.com/wp-content/uploads/2019/05/screenshot.png

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar