Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Newst/Acive/Popular troubles

  • Profile photo of Mike Pratt
    Mike Pratt
    Participant

    @mikepratt

    Not ready to call this a bug yet, given that it seems to work fine on the demo site.

    My Newest/Active/Popular links in the Members and Groups widgets I placed on the Home page of http://buglenotes.com do not work as expected. On the members widget any of the 3 links takes you to buglenotes.com/members and in groups you go to /groups.

    There is no ajaxy sorting going on as in the demo.

    Thoughts? Did I make an incorrect setting? I am just now getting around to even trying this feature.

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Profile photo of BeLogical
    BeLogical
    Participant

    @belogical

    maybe editing your CSS classes messed this up?

    Profile photo of Mike Pratt
    Mike Pratt
    Participant

    @mikepratt

    Just figured out that a control setting in a plugin: cForms II was conflicting. Looking into it now

    @mike how did you discover the conflict? Those links aren’t working on my Members widget either. Wondering if I have a conflict as well on http://www.beerandblog.com/

    Profile photo of Daleks
    daleks
    Participant

    @daleks

    Hey – I am having a similar problem, and I am also running cforms. Would be interested in any progress you make getting them working together.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Newst/Acive/Popular troubles’ is closed to new replies.
Skip to toolbar