Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

No files or option are showing after installing version 1.6


  • Arturol
    Participant

    @arturol

    I have upgraded from version 1.5 to 1.6 but nothing’s working.
    I decided to uninstall 1.5 and then install 1.6 but no menues, files or option are showing after installing it through ftp since installation directly from WordPress does not work.

    I also get double line at the top of the window, (One grey and one white) and appart from that no menu is showing
    What’s this bug and and can I fix this?
    Thanks;

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

  • Tammie Lister
    Moderator

    @karmatosed

    It’s hard to say what has gone on exactly but lets take a look at some common things that can go wrong in upgrades.

    When you say ‘not showing’ do you mean you see a white screen?

    The first would be have you updated your theme and plugins (if using any)? You should always make sure both your theme and the plugins you use are updated to the version of BuddyPress – many will be issuing updated versions.

    Assuming that is not your issue then do you have access to your server error logs? Can you see anything in those which may shed some light? If you do link them here please use gist (https://gist.github.com/) or something don’t add them all to this thread.


    Arturol
    Participant

    @arturol

    I just uninstalled the old version and installed the new one. It is now installed but I get double line at the top of the site one grey and one white, no menu choice is showing up. I have also cleared cache but it does not help. I do not have access to my server error logs.


    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Did you upgrade properly?

    Upgrading to 1.6


    Arturol
    Participant

    @arturol

    I did not upgraded, i just uninstalled 1.5.7 and installed 1.6
    When logedin in the admin panel everything looks just fine but visiting my site as a regular visitor things does not show propperly, have a look:
    http://www.malecondans.no


    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    I’m not sure how your site is supposed to look or function, but I am able to access your BuddyPress pages:
    http://malecondans.no/samfunn/aktivitet/
    http://malecondans.no/samfunn/medlemmer/

    About the double line at the top, try disabling the WP Toolbar with the code snippet listed here:

    Upgrading to 1.6


    Arturol
    Participant

    @arturol

    Hi Ray!
    Thanks for answering!
    I have done this but now I see a tripple line, have a look:
    http://www.malecondans.no


    Arturol
    Participant

    @arturol

    What about if I want to use the WP Toolbar?


    Arturol
    Participant

    @arturol

    I have done this but now I see a tripple line, have a look:
    http://www.malecondans.no


    Arturol
    Participant

    @arturol

    Think there’s something very wrong here.
    After disabling the WP Toolbar with the code snippet listed here:

    https://codex.buddypress.org/releases/version-1-6/upgrading-to-1-6/#important-changes-to-know

    The BuddyPress meny does not show at the top of the admin bar
    What’s this?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘No files or option are showing after installing version 1.6’ is closed to new replies.
Skip to toolbar