Skip to:

Problem after upgrade…

  • Profile photo of tanvir


    Hey, i had a test buddypress subdomain installation over the WPMU 2.8.4a subdomain installation. It was all ok untill I update it to the most recent release.

    Steps for updates was:

    — Disable all plugins

    — Disable buddypress theme and delete the default themes

    — Upgrade buddypress from dashbord

    — Copy the new default themes and activate them

    Now the problem I’m facing after update

    — No custom xprofile field group and unable to create new group where it was functional before update.

    — Unable to create new user and make any activity.

    When I check my log, I check my DB and don’t find any single table for buddypress where as there should be 19 table for Buddypress.

    To resolve it I just disable the buddypress and delete all buddypress file from plugin and theme. Then install it again on a new subdomain but same result. No database table.

    I’m not sure is a buddypress error or not. But can anyone give me any suggestion?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Profile photo of John James Jacoby
    John James Jacoby



    What was your previous version of BuddyPress, and did you upgrade to 1.1.2?

    Profile photo of tanvir


    I was Upgrading from 1.1.1 to 1.1.2

    Just install the Buddypress using WPMU plugin installer and try to upgrade it after get the update notification of 1.1.2

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Problem after upgrade…’ is closed to new replies.
Skip to toolbar