Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Strange member page behaviour in 1.5

  • Profile photo of simstim
    simstim
    Participant

    @simstim

    Upgraded to Buddypress 1.5 and everything seems fine except for the member page. When selecting any of the options under “order by”, the page returns a “sorry, no members were found”.

    Clicking on the Members tab in the main menu seems to display all the members correctly, but trying to navigate to a second page of members produces the same “sorry, no members were found”.

    Is this a template issue, or something in Buddypress itself?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Profile photo of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Are you on a custom theme? Can you share a link? Can you test with the BPDefault theme?

    Profile photo of simstim
    simstim
    Participant

    @simstim

    Sure, link is http://www.sahisa.org/test. It is a custom theme (Canvas by Woothemes).

    Profile photo of Tammie Lister
    Tammie Lister
    Moderator

    @karmatosed

    I’m not sure Canvas is updated to BuddyPress 1.5 yet is it?

    Profile photo of simstim
    simstim
    Participant

    @simstim

    Tested on the default theme and the problem goes away, so definitely theme-related. Will have to see if Woothemes can suggest a workaround.

    Profile photo of Tammie Lister
    Tammie Lister
    Moderator

    @karmatosed

    I assume they would be planning an update. If they don’t you can always merge the template pack for BuddyPress with the theme – not a small task if you don’t know code / feel comfortable though.

    Profile photo of becskr
    becskr
    Participant

    @becskr

    I’m having the same problem but it doesn’t work in either the default or my custom theme (well actually I don’t have any child member files anyway)

    Profile photo of becskr
    becskr
    Participant

    @becskr

    Sorry I meant to say I’m seeing no members at all. It says we have 304 but none are showing:
    http://clandestinecakeclub.co.uk/members

    Profile photo of becskr
    becskr
    Participant

    @becskr

    Resolved this by reuploading the buddypress plugin, think something went wrong during upgrade!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Strange member page behaviour in 1.5’ is closed to new replies.
Skip to toolbar