Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Unlisted members after registration on MU


  • doubleF
    Participant

    @doublef

    Hello,

    Hope you’re doing fine.

    We are having several reports from our theme users than since that last BP releases, members are not showing up on the Members page even though they registered, activated their account and logged in. So they’re active, yet they cannot be found on the Members page.

    I did some troubleshot on their side and mine, basically those members are not returned from:
    BP_Core_User::get_users()

    It’s only happening on multisite.

    So my question is, what could block those members to get returned by that function?

    Cheers

    Fran├žois

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • doubleF
    Participant

    @doublef

    Hello,

    Anyone having any clue about this? Or any idea about the problem might be?

    Many thanks


    akkoxe
    Participant

    @akkoxe

    I have the same problem too. Multisite.


    r-a-y
    Keymaster

    @r-a-y

    Users only show up in the members loop if their last activity timestamp is recorded into the database. A plugin can also manipulate the members loop to exclude certain members based on a set of parameters.

    I’d say deactivate any plugin that might be affecting activity or members, then try to login as that user to see if they are shown in the Members directory.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar