Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Users can’t reply to forum


  • sasenzon
    Participant

    @sasenzon

    bbpress – 2.5 14-6684
    wp 4.9.4

    The site is members.institutechiro.com

    When some users try to post on a forum it either resets to the main forum page without posting or does so and leaves an error message: no activity found please try another filter
    It doesn’t seem to happen all the time. Can you help? THanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • David Cavins
    Keymaster

    @dcavins

    You might try the bbPress support forum for more specific help. https://bbpress.org/forums/


    sasenzon
    Participant

    @sasenzon

    Someone at bbpress told me to come here. I wish I could figure out the answer.

    My intent was to have it only available to users in this class.
    I set it up as hidden in the manage settings on the front end.
    On the dashboard however, it is set to open public.
    Also – it is in a group that I set up as hidden.
    However, the dashboard it shows that it is in a public group.

    Perhaps there is a conflict here?
    I am self-taught at buddypress. Would love to learn how to be an expert.


    sasenzon
    Participant

    @sasenzon

    I have tried to deactivate all plugins and the theme. Nothing helps.

    When I am logged in as myself and I reply on a forum, I move the cursor into the textbox and click, that sort of resets the page and I get a new url with #post-number. Then I can type in the box and it works every time.

    When I login as the user (and there are a few of them having this issue), when I click the cursor into the box nothing happens. no page load, no #post-number appears. Then when I hit submit the page just goes back to the main forum page.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar