Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Widget avatars loose links after ajax call

  • Profile photo of Sgrunt
    Sgrunt
    Participant

    @sgrunt

    I’ve seen that after the ajax call i loose hyperlinks on widgets avatars (groups, members). At page load they are clickable, after the ajax call (active, popoular..)they are not. Could me show what page and line i can fix for this? Thanx!

    here is an example: http://wikiroma.it/dontpushme/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Profile photo of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    You’ve modified the members and groups widget code. Did you also change the ajax handler code? bp_core_ajax_widget_members() for example in /bp-core/bp-core-ajax.php

    Profile photo of Sgrunt
    Sgrunt
    Participant

    @sgrunt

    hi Burt, no i’ve not touched nothing outside theme folders, and i’ve seen this issue with other (not mine)bp like: http://ilovewestdavis.com/ or http://sportsblognet.com/

    Profile photo of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    In the trunk this is fixed I believe.

    Profile photo of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    sgrunt, ya I guess you wouldn’t need to mod the widget code, just the theme code. hmm. Well if Andy says it’ll go away by updating to latest trunk then it will. Warning! The theme directories have changed. See: https://buddypress.org/forums/topic.php?id=1675

    Profile photo of Sgrunt
    Sgrunt
    Participant

    @sgrunt

    thanx guys i’ll update to the latest trunk

    Profile photo of Sgrunt
    Sgrunt
    Participant

    @sgrunt

    guys i don’t want to be boring: i’ve installed last MU, latest buddy press trunk but the problem it is still there. I’m testing the default home theme: after clicking newest, active, popular, the item-avatars loose the link

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Widget avatars loose links after ajax call’ is closed to new replies.
Skip to toolbar